مواد لازم:

آرد گندم سبوس دار 250 گرم (یا 2 لیوان)
روغن مخصوص سرخ کردن 170 گرم (یا 1 لیوان سر خالی)
شکر 200 گرم (یا 1 لیوان)
آب 1 پیمانه یا لیوان
گلاب ¼ پیمانه یا لیوان
زعفران آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
هل آسیاب شده ½ قاشق چایخوری

 
طرز تهیه:

1. آرد را با حرارت ملایم در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و می گذاریم سرد شود.
2. آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود، زعفران ، هل و گلاب را می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.
3. شربت را کم کم به آرد سرخ شده می افزاییم و هم میزنیم تا به خورد هم بروند.
4. حلوا را روی حرارت می گذاریم تا سفت شده و از ظرف جدا شود.
حلوا را به روش های مختلف می توانیم تزئین کنیم که چند نمونه از عکس ها را براتون میذارم تا بتونید ایده بگیرید.
هر سوالی در مورد پختن و تزئین حلوا داشتید بپرسید تا بتونم کمکتون کنم که یک حلوای خوشمزه و خوش عطر و بو بتونید بپزید.
 
دستور ، تهیه ، پخت ، دسر ، ایرانی ، Halva , tarze tahie , Iran ,Iranian , dessert ,
+ نوشته شده در  شنبه 14 خرداد1390ساعت 15:0  توسط ashpaz bashi |