X
تبلیغات
آشپزخانه - طرز تهیه باقلوا

مواد لازم:

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا نصف بسته(حدود۱۰-۱۲ ورق)

کره ۵۰ گرم

گردو (یا هر مغز دلخواه) ۳۰۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

پودر هل نصف ق چ

شربت:

شکر ۲۰۰گرم

آب ۳/۱ لیوان

گلاب ۳/۱ لیوان

پودر هل نصف ق چ

آبلیمو ۱ق م

زعفران(دلخواه) کمی

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. برای درست کردن شربت آب و شکرو هل و زعفران را روی حرارت می گذاریم.شکر که حل شد گلاب و آبلیمو را می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود.نصف این مقدار شربت برای باقلوایمان کافیست و می توانید بقیه آن را برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید.
  3. یک ظرف حدود ۲۰*۳۰ را با کمی کره چرب کنید.
  4. خمیر را به اندازه ظرف ببرید (هر ورقه را اگر به دو قسمت کنید تقریباْ اندازه ظرف می شود پس ۱۶ تا ۲۰ ورق خمیر خواهیم داشت) و حدود ۸ ورقه را یکی یکی در ظرف قرار داده و رویش با قلمو کمی کره بمالید و سپس لایه بعدی را رویش قرار دهید. این کار را باید سریع انجام دهید چون این خمیر بسیار نازک است و سریع خشک میشود.
  5. گردو را خرد می کنیم به طوری که پودر نشود و خرده های گردو پیدا باشد و با پودر شکر و پودر هل مخلوط می کنیم و روی خمیر می ریزیم.
  6. بقیه خمیر ها را مانند قبل یکی یکی کره مالیده و روی هم قرار می دهیم و بعد از تکمیل شدن قبل از اینکه در فر بگذارین و برش میدهیم به گونه ای که چاقو به ته ظرف نرسد و فقط خمیر رو و گردو ها بریده شوند. 
  7. ظرف را در فر میگذاریم تا خمیر طلایی شود. 
  8. شربت سرد را روی باقلوای داغ می ریزیم و می گذاریم حدود ۴ ساعت بماند و بعد از آن سرو می کنیم. 
+ نوشته شده در  جمعه 27 خرداد1390ساعت 17:35  توسط ashpaz bashi |